Huawei invertterillä

Huawei mustan hybridi järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, kiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Huawei hybridi verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, maadoituskaapelin, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita mustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella.  Paneelit ovat nimellisteholtaan 435W ja uusinta tekniikkaa olevia aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä.

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Huawei SUN2000 hybridi -verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 -luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 10 vuotta.

Käytämme asennuksissa kotimaisia Orima kiinnitysjärjestelmiä. Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Orima kiinnitysjärjestelmän takuu on 30 vuotta.

Hybridi järjestelmät
Show Filters