Musta PERC yksikide

Musta PERC yksikide Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Mustat aurinkopaneelit, mustat kiskot, väli- ja päätykiinnikkeet, sekä mustat kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Froniuksen verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, turvakytkimet sekä varoitustarrat.

Valmis paketti asennettavaksi!

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita mustia yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. Paneelit ovat 60 kennoisia, nimellisteholtaan 320W ja uusinta tekniikkaa olevia PERC (Passivated Emitter and Rear Contact) yksikide aurinkopaneeleita. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP67 ‐luokiteltuja ja varusteltu MC4 ‐liittimillä. Rakenteellinen valmistustakuu 12 vuotta, sekä tehontuottotakuu huikeat 30 vuotta.

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Fronius ‐verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP65 ‐luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 7 vuotta.

Käytämme asennuksissa Eurosolar Pro mustia kiinnitysjärjestelmiä. Musta PERC yksikide järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Valikoimista löytyy kiinnitystarvikkeet jokaiselle kattotyypille: kone‐ sauma‐, tiili‐, profiilipeltikatot jne. Eurosolar Pro kiinnitysjärjestelmän takuu on 50 vuotta.

Musta PERC yksikide
Show Filters
Show Filters