3,1kWp Järjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmän nimellisteho on 3,12kWp. Se sisältää 12kpl 260W aurinkopaneeleita, kehikon ja jalustat asennettavaan kattotyyppiin, sekä kaikki tarvittavat asennustarvikkeet. Mukana tulee myös invertteri, jossa langaton data -yhteys tuotannon seurantaan.Hyödynnä aurinkosähkö tehokkaasti

Avaimet käteen asennettuna saat järjestelmän heti käyttöön ja tuottamaan.
Ota yhteyttä ja pyydä meiltä yksilöity tarjous. Hinta avaimet käteen asennettuna:

Alkaen 5950Eur (sis.alv24%)


Nyt järjestelmälle saatavilla myös koroton ja kuluton rahoitus!Aurinkopaneelit

3,1kWp järjestelmä sisältää 12kpl 260W aurinkopaneeleita. Ne ovat 60 kennon monikidemoduuleita ja soveltuvat erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. 3,1kWp järjestelmä tuottaa noin 2600kWh vuodessa ja soveltuu kohteisiin joiden vuosikulutus on noin 8000kWh - 16000kWh.

Paneeleilla on 260Wp maksimi teho ja ne ovat TUV, IEC ja CE hyväksyttyjä.

Asennuskehikot

Aurinkopaneeleiden asennuskehikot ovat valmistettu erikoisvalmisteisesta suulakepuristetusta alumiinista, mikä takia ne soveltuvat erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Kehikolle on saatavilla jalustoja kaikille yleisimmille kattotyypeille

Invertteri ja muut tarvikkeet

Asennuspaketti sisältää invertterin, jolla sähköntuotanto saadaan tehokkaasti hyödynnettyä. Tuotannon data tallennetaan internet portaaliin ja sitä voi seurata myös mobiili ohjelmistolla.

Asennuspakettiin kuuluu myös maadoitustarvikkeet, varoituskyltit, sähkövedot pääkeskukselta, sekä tarvittavat läpiviennit.

Hyödynnä ylijäämäsähkö tehokkaasti!

Tarjoamme mahdollisuuden ylijäämäsähkön hyödyntämiseen veden lämmityksessä.


Saat kaiken irti aurinkosähköjärjestelmästäsi varastoimalla ylimääräisen sähkön lämminvesivaraajaan sen sijaan, että myisit sähkön halvalla takaisin verkkoon.
Varastoimalla ylijäämäsehkön lämpimään veteen, lisäät aurinkosähköjärjestelmän tuottamaa säästöä jopa yli 25% vuodessa.
Hyödynnä nyt oma sähköntuotanto tehokkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä yksilöity tarjous.

Hanki nyt 3,1kWp aurinkosähköjärjestelmä ja lähde tuottamaan puhdasta energiaa

Aloita nyt oma pientuotanto ja säästä selvää rahaa. Tuottamalla aurinkosähköä omaan käyttöön, saat suurimman hyödyn aurinkoenergiasta. Ylijäämän voit myydä takaisin verkkoyhtiöön sähkön markkinahinnalla.
Lähetä meille tarjouspyyntö, niin teemme teille kilpailukykyisen tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä.

Pyydä tarjous

Aurinkosähköjärjestelmän hankinta on ympäristöteko

Aurinkopaneelit ovat yksi vähäpäästöisimmistä tavoista tuottaa sähköä myös Suomessa. Etelä-Suomeen asennettava aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa noin kahdessa vuodessa sen määrän energiaa, joka sen tuottamiseen on kulunut

Vaivaton ylläpito ja pitkä käyttöikä

Aurinkopaneelijärjestelmät ovat vähän huoltoa vaativia ja pitkäikäisiä. Usein paneeleiden valmistaja takaa, että paneelin teho on vielä 25 vuoden käytön jälkeen vähintään 80% alkuperäisestä. Järjestelmän nopeimmin kuluva osa on invertteri, jonka käyttöiäksi lasketaan yleensä 15 vuotta.

Kasvattaa energiaomavaraisuutta

Itse tuotettu sähkö vähentää sähkölaskusi riippuvuutta sähkön hinnasta ja auttaa näin suojautumaan sähkön hinnan nousulta.

Taloudellisesti kannattavaa

Aurinkopaneeleiden hankkiminen on taloudellisesti kannattavaa, jos tuotetun sähkön saa käytettyä pitkälti itse. Toinen tärkeä kannattavuuteen vaikuttava tekijä on sähkön hinnan ja hinnoittelun rakenteen kehitys.