Ale!

Growatt 9.60kW täysmusta HC PERC yksikide aurinkosähköjärjestelmä

6895,007035,00 ALV24%

-30%

9.60kW täysmusta HC PERC asennusvalmis 3-vaihe aurinkosähköjärjestelmä Growatt invertterillä. Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, alumiinikiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Growatt verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, maadoituskaapelin, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Paneeli- ja maadoituskaapelit: *

Turvalliset maksutavat

Paytrail maksutavat

Growatt 9.60kW täysmusta HC PERC yksikide aurinkosähköjärjestelmä – NordSolar verkkokaupasta

Järjestelmän hinta sisältää kaiken tarvittavan! Täysmustat aurinkopaneelit, mustat väli- ja päätykiinnikkeet, kiskot ja kiinnikkeet kattotyypin mukaan, Growatt verkkoinvertterin, aurinkopaneelikaapelin, MC4 liittimet, maadoituskaapelin, turvakytkimen sekä varoitustarrat.

Muista valita kattotyyppi, moneen riviin ja lappeelle paneelit asennetaan. (Paneelit asennetaan pystysuunnassa. Jos asennat vaakasuunnassa, pyydä erillinen tarjous)

Oletuksena järjestelmään kuuluu Growatt MOD 10KTL3-X verkkoinvertteri, mutta vaihtoehtoisesti voit myös valita Growatt MOD 8000TL3-X tai Growatt MOD 9000TL3-X invertterin kahden lappeen asennukseen tai jos tarkoituksena on lisätä järjestelmään enemmän paneeleita myöhemmin, niin Growatt MOD 11KTL3-X invertterin.

Järjestelmä sisältää:

Valmis paketti asennettavaksi! Growatt 9.60kW täysmusta HC PERC yksikide aurinkosähköjärjestelmä – NordSolar verkkokaupasta

 

Astronergy 400W täysmusta HC PERC yksikide aurinkopaneelit:

Aurinkopaneelit ovat laadukkaita yksikidepaneeleita hyvällä hyötysuhteella. kennot on puolitettu laserteknologilla. Puolittamisen avulla kennot tuottavat vähemmän hukkalämpöä ja enemmän sähköä. Perinteiseen yksimoduuliseen kennoon kun osuu varjo, paneelin tuotto pienenee. HC (Half Cut) PERC+ paneelissa vain puolikkaasta paneelista tuotto pienenee. Yksimoduuliset kennot ovat myös yleisesti 60 kennoisia. HC PERC+ Paneelit ovat 120 kennoisia eli esim. puun varjostaessa puolet pienemmän kennomäärän tuotto pienenee perinteiseen 60 kennoiseen paneeliin verrattuna. Paneeleiden kytkentärasiat ovat IP68 -luokiteltuja ja varusteltu MC4 -liittimillä. Normaalin tuotetakuun lisäksi: tehontuottotakuu 25 vuotta!

Astronergy 400W täysmusta HC PERC aurinkopaneeli

 

Growatt MOD invertteri:

Inverttereinä käytämme huippulaadukkaita Growatt -verkkoinverttereitä. Invertterit ovat IP66 -luokiteltuja ja niissä on kaikki vaadittavat standardit ja suojaukset. Takuu 10 vuotta. Growatt MOD on uuden sukupolven aurinkosähköinvertteri. Pieni ja kompakti kotelo on ihanteellinen sisäkäyttöön. Suojatoimenpiteet, kuten ylijännitesuoja (SPD) on integroitu laitteeseen. Inverttereissä on luonnollinen jäähdytysjärjestelmä, mikä tekee niistä erittäin hiljaisia muihin inverttereihin verrattuna.

Growatt MOD invertteri

Growatt MOD -invertterin ominaisuuksia:

  • Näyttö ja etäseuranta WiFin avulla
  • Kompakti muotoilu
  • IP66 suojausluokka
  • 10 vuoden tehdastakuu
  • Aurinkopaneelit voidaan suunnata kahteen eri ilmansuuntaan

Mustan järjestelmän paneelikiskot ja kiinnikkeet:

Eurosolar Pro alumiinikiskot ja kattokiinnikkeet.

Järjestelmän mukana toimitetaan oikea määrä kiskoja ja kiinnikkeitä. Ilmoita moneen riviin ja monelle lappeelle asennus tehdään. Eurosolar Pro alumiinikiskojen, jatkopalojen, mustien pääty ja väli -kiinnikkeiden takuu on 50 vuotta.

Eurosolar Pro alumiinikisko

Alumiinikisko

Schletter jatkopala

Sisäjatkopala

Schletter musta välikiinnike

Musta välikiinnike

Schletter musta päätykiinnike

Musta päätykiinnike

Eurosolar Pro kattokiinnikkeet.

Kiinnikevalikoimista löytyy kiinnikkeet konesauma-, tiili-, huopa- ja tiilikuviopeltikatoille. Oletuksena toimitamme kiinnikkeet 1,2m asennusvälin mukaisesti.

Eurosolar Pro konesaumakiinnike

Konesaumakatto kiinnike

Eurosolar Pro huopakattokiinnike

Profiili- / huopakatto kiinnike

Eurosolar Pro tiilikattokiinnike

Tiilikatto kiinnike

Eurosolar Pro tiilikuvioinen peltikattokiinnike

Tiilikuviopeltikaton kiinnike

Aaltopeltikaton kiinnike

 

Eurosolar Pro kiinnikkeiden takuu on 50 vuotta.

Lisätiedot

Invertteri:

Growatt MOD 10KTL3-X, Growatt MOD 8000TL3-X, Growatt MOD 9000TL3-X, Growatt MOD 11KTL3-X

Brand

Astronergy, Eurosolar Pro, Growatt, NordSolar

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Growatt 9.60kW täysmusta HC PERC yksikide aurinkosähköjärjestelmä”